Premiera: kitul de la Kezimade


Magazinul KeziMade, cu sustinerea magazinului Bead Boutique, va impartaseste doua vesti bune:
  • va ofera un kit cu ajutorul caruia va puteti realiza singure o bijuterie deosebita
  • pretul lui este promotional, iar promotia este limitata
Este vorba despre un kit pentru realizarea unui inel in forma de rozeta, din cristale Swarovski de tip bicon si margele Toho.
Rezultatul final va fi un inel stralucitor, colorat, modern, indraznet, cu care nu veti trece neobservata atunci cand il purtati. Il puteti purta atat zi de zi, cat si seara, la un eveniment deosebit.
Kitul contine toate materiale necesare realizarii unui inel (12 cristale Swarovski tip bicon de doua dimensiuni, 1.50 g margele de nisip Toho, 1 ac, 2 m de fir) si un DVD cu tutorialul video. Filmul contine informatii detaliate, pas cu pas, despre realizarea rozetei si a verigii inelului. Nu aveti nevoie de materiale aditionale (clesi, zale etc.), tot ce e necesar veti gasi in kit.

Culorile disponibile sunt Fireopal


 si Indian pink.


 Kitul se adreseaza tuturor nivelelor (dar, daca aveti deja notiuni de baza despre peyote plat cu numar impar de margele, va va fi mai usor sa lucrati veriga).
Puteti sa-l folositi pentru uzul propriu sau puteti sa faceti un cadou cuiva drag, despre care stiti ca e pasionat de handmade, pentru ca tot se apropie perioada in care cu totii daruim si primim.
Pentru vizualizarea DVD-ului aveti nevoie de Windows Media Player.
KeziMade, pentru perioada urmatoare, va pregateste si alte surprize.