Statistica Veronicai Mirleneanu

Recunosc că nu am vazut foarte des astfel de postări, poate ele există şi mi-au scăpat, aşa că mi-a părut bine să citesc statistica Veronicăi Mirleneanu pe 5 ani. Că mă cam regăsesc. Şi v-o împărtăşesc şi vouă, în speranţa că vă va fi de folos:
Am intrat in breasla mestesugarilor de bijuterii in 2008. Bineinteles am inceput cu insiratul margelelor in diverse combinatii. Am incercat cateva tehnici, aproape toate. Niciodata nu am lucrat cu fimo. Asta seara am facut o trecere in revista a tuturor lucrarilor mele, in jur de 500 ca numar, si am incercat sa realizez cateva statistici:
1)- cel mai mult am vandut in magazinul Asociatiei Handmade Romania, nu la targuri.
2)- cel mai bine s-au vandut lucrarile pana in 50 lei.
3)- tehnica cea mai bine vanduta- margele pe sarma siliconata in diverse combinatii si accesorii, si bijuterii din sarma crosetata, si semipretioase.
4)- cu cat sunt mai simple, si deci mai ieftine, cu atat se vand mai usor.
5)- lucrarile ample, extravagante, care necesita mult mai multa munca, talent, tehnica, rabdare, minutiozitate, si care desigur depasesc 100 de lei, sunt admirate adesea, dar foarte greu vandute.
Pasiunea de a lucra nu inceteaza, indiferent ca vinzi sau nu, dar vanzarea aduce banii pentru continuarea acesteia, si deci, clientii trebuie cautati.
Toata admiratia pentru persoanele care reusesc sa traiasca din acest hobby!

Sunt fericita ca multe din bijuteriile lucrate de mine si-au gasit stapanele si, daca ele le iubesc, asa cum eu am pus dragoste si suflet in ele, ce poate fi mai frumos!

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru acest articol! Am invatat multe, mai ales ca nu reusesc sa vind ceea ce creez, desi, eu cred ca sunt creatii reusite.Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere