Cu acest pas de coasere veţi obţine un tub în care mărgelele sunt aşezate uniform, seamănând mult cu un ştiulete de porumb. Cu peyote tubular cu număr impar se obţine un tub spiralat, mai elastic şi mai plăcut privirii.
Detalii despre terminaţii şi despre închiderea colierelor tubulare gasiţi în acest material.
Bine te-am gasit, KeziMade! Cu mare satisfactie si bucurie pot sa-ti spun ca am incercat Peyote tubular urmand tutorialul tau si mi-a reusit din a doua incercare. OK, pana aici. Problema mea este ca nu reusesc sa-mi dau seama cum voi putea pune o incuietoare la capat si o za la celalalt capat, astfel incat sa finalizez un colier. Indraznesc sa sper ca imi vei da o solutie, in asa fel incat margelitul cu margele de nisip sa devina ocupatia mea in fiecare weekend. Daca nu cer prea mult, astept raspunsul aici sau pe email, cu multe multumiri! Sa ai spor si zile minunate!
Buna ziua, multmesc frumos pentru feed-back! Ma bucura mult ca v-a fost de folos, dar mai mult ca mi-ati si scris. Va rog sa imi spuneti cate margele ati folosit la randul 1. Pentru ca exista mai multe modalitati de inchidere (unele mai estetice, altele mai putin) si vreau sa stiu exact pe care sa v-o recomand. In general se folosesc capacele de margele sau conuri.
Multumesc frumos pentru raspuns! Tutorialul fiind cu 12 margele, asa am inceput si eu. Acum incerc cu un numar mai mic, pentru ca margelele sunt destul de mari (pentru inceput), respectiv incerc cu 8 margele in randul 1. Am vazut capacelele, dar inca nu stiu cum sa le prind la capete. Multumesc inca odata!
Prima incercare a fost pe 12 margele, dar va trebui sa incerc cu 8, pentru ca folosesc margele destul de mari. Multumesc pentru raspuns si... astept inca unul!
M-am sucit si rasucit si am identificat minimum 3 metode de inchidere (sunt de fapt vreo 5-6, dar sunt cam variatiuni pe aceeasi tema). Asa ca va rog sa aveti un pic de rabdare, daca se poate, pentru ca vreau sa le organizez intr-un tutorial, sa fie toate si toate la un loc, poate mai sunt de folos si altora. Daca puteti, mai pasuiti-ma cateva zile, va promit ca va merita asteptarea.
Multe, multe multumiri! Intentia mea nu a fost aceea de a-ti da de lucru in plus, dar daca vei face tutorial pe tema asta, este mai mult decat as fi putut astepta. Sunt sigura ca vor mai fi si alte persoane incantate. Multumesc din nou si iti doresc o duminica frumoasa, indiferent de vremea de afara!
Încerc să construiesc nişte basic-uri pentru lucrul cu mărgelele. Şi nu-i lucru uşor. Poate m-ajutaţi şi voi cu sugestii, critici. Citiţi şi spuneţi-vă părerea despre informaţiile postate aici
Bine te-am gasit, KeziMade!
RăspundețiȘtergereCu mare satisfactie si bucurie pot sa-ti spun ca am incercat Peyote tubular urmand tutorialul tau si mi-a reusit din a doua incercare. OK, pana aici. Problema mea este ca nu reusesc sa-mi dau seama cum voi putea pune o incuietoare la capat si o za la celalalt capat, astfel incat sa finalizez un colier. Indraznesc sa sper ca imi vei da o solutie, in asa fel incat margelitul cu margele de nisip sa devina ocupatia mea in fiecare weekend. Daca nu cer prea mult, astept raspunsul aici sau pe email, cu multe multumiri!
Sa ai spor si zile minunate!
Buna ziua, multmesc frumos pentru feed-back! Ma bucura mult ca v-a fost de folos, dar mai mult ca mi-ati si scris.
RăspundețiȘtergereVa rog sa imi spuneti cate margele ati folosit la randul 1. Pentru ca exista mai multe modalitati de inchidere (unele mai estetice, altele mai putin) si vreau sa stiu exact pe care sa v-o recomand. In general se folosesc capacele de margele sau conuri.
Multumesc frumos pentru raspuns!
ȘtergereTutorialul fiind cu 12 margele, asa am inceput si eu. Acum incerc cu un numar mai mic, pentru ca margelele sunt destul de mari (pentru inceput), respectiv incerc cu 8 margele in randul 1. Am vazut capacelele, dar inca nu stiu cum sa le prind la capete.
Multumesc inca odata!
Prima incercare a fost pe 12 margele, dar va trebui sa incerc cu 8, pentru ca folosesc margele destul de mari.
ȘtergereMultumesc pentru raspuns si... astept inca unul!
M-am sucit si rasucit si am identificat minimum 3 metode de inchidere (sunt de fapt vreo 5-6, dar sunt cam variatiuni pe aceeasi tema). Asa ca va rog sa aveti un pic de rabdare, daca se poate, pentru ca vreau sa le organizez intr-un tutorial, sa fie toate si toate la un loc, poate mai sunt de folos si altora.
RăspundețiȘtergereDaca puteti, mai pasuiti-ma cateva zile, va promit ca va merita asteptarea.
Multe, multe multumiri! Intentia mea nu a fost aceea de a-ti da de lucru in plus, dar daca vei face tutorial pe tema asta, este mai mult decat as fi putut astepta. Sunt sigura ca vor mai fi si alte persoane incantate.
RăspundețiȘtergereMultumesc din nou si iti doresc o duminica frumoasa, indiferent de vremea de afara!