Yuppie, yey and hurray!Am făcut un giveaway pe Facebook, cu ocazia obsedantului black friday, pe care eu l-am denumit, la mişto, Pink Friday. Este doar al doilea giveaway pe care-l organizez, dar am avut noroc şi de data asta (deşi am avut un pic de gust amar: doar 10 participante, faţa de vreo 80 anul trecut): premiul a ajuns pe mâini bune, n-a sfârşit uitat în vreun sertar. Fără trucuri, am extras-o pe bune pe Ioana Cotonogu - Movic Designs. Premiul era un tutorial, plus materialele necesare pentru ţeserea cerceilor la care făcea tutorialul referire.
Ioana l-a încercat si este mulţumită de rezultat, ceea ce mă face şi pe mine mulţumită ca i-am fost de folos şi mulţumită că am făcut un tutorial explicit.

Iată ce spune Ioana:
Cercelusi cu surub
Sunt realizati din cristale biconice si margele de nisip.
Cerceii sunt realizati dupa un tutorial realizat de Kezi Made (https://www.facebook.com/kezi.made?fref=ts). Tutorialul este foarte explicit, cred ca pana si un incepator va intelege foarte usor pasii, mai ales ca tutorialul este video, deci se vede exact cum se lucreaza.
Cat despre rezultat, nu pot sa spun decat ca cerceii sunt mult mai draguti in realitate decat in poza.
Asadar, va recomand sa incercati tutorialele Kezi Made, pe care le puteti gasi aici http://www.kezimade.ro/KeziMade/Tutoriale/Tutoriale.html.
Mulţumesc Ioana pentru cuvintele frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu