Tutorial brățară TOHO – Ghid Complet, de la Margele.ro
Un vesel hello către toţi iubitorii de mărgele!

Vreau să vă semnalez ceva foarte fain. Este vorba despre brăţările ţesute cu ajutorul mini-războiului de ţesut. Am observat că devin din ce în ce mai populare şi nu mă mir, pentru că sunt foarte frumoase şi comod de purtat. Eu nu am încercat niciodată această tehnică şi parcă-mi vine să o fac, mai ales că acum am cu ce:

Este conceput foarte pe gustul meu: explicit, detaliat, în paşi, atât cu text, cât şi cu fotografii. Din tot ce-am încercat, acesta este genul de material din care înţelegi cel mai bine, de aceea şi eu, în tutorialele mele, am încercat să adopt acelaşi principiu. Ni se explică inclusiv finalizarea şi partea de montare a accesoriilor de metal.
După ce deprindem tehnica, ne putem crea propriile modele şi combinaţii de culori. Nu există limite!
Tutorialul e doar unul din materialele unui blog. Ce mai găsim pe blog? Multe alte texte bine scrise, bine documentate şi folositoare.

Al cui e blogul? Al magazinului margele.ro
Ce are el? Are mărgele Miyuki, are Toho, are mărgelede nisip. Că tot mă întreabă lumea de unde să achiziţioneze. E unul din puţinele magazine care are toate cele trei categorii, deci nu trebuie să facem mai multe comenzi. Mai are: ambalaje, unelte, accesorii de argint, firepolish Cehia, CzechMates etc. Ce mai are el şi-l diferenţiază de concurenţă? Are un kit extrem de consistent, cu materiale şi unelte plus broşură, pentru începători, care momentan este la promoţie.
Când am început eu, mi-ar fi plăcut să îmi pot procura o trusă cu toate cele trebuincioase, să fie ele toate la un loc, achiziţionate de-odată, fără multă bătaie de cap.

P.S. Clujenii mai au un avantaj: pot ridica pachetul personal, din apropierea depozitului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu