Cusatura peyote plat, cu numar par de margele • Dupa ce ati deprins tehnica, va puteti crea propriile modele descarcand hartia grafica (patternul respectiv).
 • O lista cu restul tipurilor de peyote gasiti aici.
 • Restul tipurilor de tesere a margelelor de nisip se gasesc aici.

Adaug o fotografie cu un exerciţiu de peyote plat cu numar par de margele, realizat cu Delica no. 11 din magazinul Cristinei Cristea - http://www.banadesigns.breslo.ro/


6 comentarii:

 1. intrebarea mea era. cum sa procedez ptr ca biluta alba sa nu se miste pe fir ca sa pot lucra bilutele asta nu pricep LA MINEcind am incercat fugeau bilutele pe ata CARE ar fi tehnica multumesctotul este f frumos iar eu la 71 ani as vrea sa incerc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună ziua! La mulţi ani şi multă sănătate!
   Pentru ca mărgica albă (aşa-numita mărgică de stopare) să nu mai alunece, scoateţi acul de pe firul de lucru, înşiraţi-l la capătul scurt (cel cu biluţa albă) şi mai coaseţi po dată prin ea. Probaţi, să vedeţi dacă mai alunecă. dacă da, mai coaseţi încă o dată, până ea devine stabilă. Nu ştiu ce fel de fir folosiţi, dar, în general, 2-3 coaseri ar trebui să fie suficiente şi mărgica să stea la locul ei.
   S-ar putea să vă fie de folos şi două din filmuleţele mele:
   https://www.youtube.com/watch?v=8nRSSWz0_uk&list=PL46DE28FA04A3479E&index=19
   şi
   https://www.youtube.com/watch?v=KsBG96VFs0Q&list=PL46DE28FA04A3479E&index=12

   Ștergere
 2. you gave someone permission to publish his video on his behalf....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hello. I'm sorry, but I don't know what you mean. To whom have I given permission to publish?

   Ștergere
 3. Pt a incastra un cristal Rivoli Swarovski cu tehnica Peyote , sunt necesare dimensiuni diferite de margele Miyuki? De unde pot fi achizitionate online? Eu am gasit doar de 11 mm si nu-mi iese incastrarea. Nu stiu unde gresesc si cum sa fac sa-mi reuseasca.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna, Ana.
   Multumesc frumos pentru comment!
   Din fericire, lucrurile sunt simple, vei vedea, dupa ce exersezi, iti trebuie doar foarte putine informatii de baza, pentru ca materialele deja le ai.
   Din si mai mare fericire, am un raspuns complet si de calitate, dar nu il pot exprima aici, nu am spatiu. Asa ca, te rog sa-mi scrii adresa ta de mail (care va ramane privata).
   Multumesc!

   Ștergere